Kingslandpappan

Öppen bana, öppet sinne, öppen himmel...
(null)

I helgen var det öppen bana på VRF. Ett för mig ganska nytt koncept men riktigt smart. Nån har byggt en bana, man bokar tid, kommer till banan och tränar och betalar sedan via Swish. Man får möjlighet att träna i sin egen takt. Vill man tex öva vissa  typer av hinder eller kombinationer eller hoppa hela banan. Helt enkelt göra det som passar dig och din häst, man får helt enkelt ha ett öppet sinne😀. 

Vi hade först bokat en tid på lördagkvällen men precis när det var dags för oss att ge oss ut på fiberbanan så öppnade sig himlen. Regnet fullkomligt öste ner och det mullrade oroväckande nära...bara att ändra planerna lite snabbt så det fick bli lite träning inomhus istället. Denna gång skulle A såklart hoppa med Moria medan L skulle hoppa med Brisko. Även Briskos "vanliga" ryttare var med och hon och L turades om. 

Vi hade sedan tur och kunde under söndagseftermiddagen boka sista kvarstående tiden. Denna tid så sken solen och det var helt klart ett behagligare väder att testa detta med öppen bana. Även denna gång var det Moria och Brisko som fick vara med. L fick igång Brisko riktigt bra och hoppade flera hinder i galopp. Ganska kaxigt att hoppa en häst utomhus som man bara ridit några gånger på innan men det känns som att de två börjar hitta varann. Det är kul när man ser hur de utvecklas ihop. 

Efter hoppningen så hade de båda "Briskoryttarna" en egen idé. Kan vi inte båda två sitta upp samtidigt och rida barbacka?? ..sagt och gjort. Hela vägen tillbaka till stallet satt dessa två och bara hade roligt och skrattade😀. Det var som att se två små Pippi Långstrump ridandes på Lilla gubben....