Arbetskläder på fritiden.,,,
I helgen var det dags för hästtävlingar hos oss på VRF. Det skulle vara hopptävling ute på vår fina gräsbana. Under veckan har jag likt många inom föreningen följt väderprognosen inför helgen. Det såg riktigt mörkt ut ett tag...typ ösregn hela lördag  fm. Men av nån outgrundlig anledning så hade väderappen fel åt "rätt" håll. Visst det kom några stänk men inte mer. Puuhhh, var skönt. En utetävling i ösregn är ju inte så roligt eller smidigt. 

Jag höll som vanligt till i serveringen och vi hade fika, mackor, hamburgare, halloumiburgare, toast och Kycklingkebab mm. Att äta nåt varmt när man varit ute är nåt som uppskattas av många av våra besökare. 
(null)

Under tävlingens andra dag, dvs idag söndag var OBOS huvudsponsor. Vädret var alldeles perfekt, inget regn, inte för varmt, inte för blåsigt utan bara 👍👍. 

Riktigt kul att man på OBOS kunde hjälpa vår förening med detta arrangemang. Bland annat via ett hinder, priser och specialbeställda rosetter, riktigt snygga i OBOS färger. 
(null)

(null)

Man kan ju inte göra annat än att känna sig på lite extra bra humör när man ser OBOS-flaggorna vaja i vinden, glada barn med priser med OBOS-loggan. Ett stort tack till OBOS sponsringsprogram "OBOS ger tillbaka". Idag kunde jag alltså vara extra stolt över att ta på mig arbetskläderna trots att det var på min fritid 😀.