Kingslandpappan

Då var det äntligen dags - välkommen hit Moria🐴😀
Dagen då den här familjen blev med häst var en lång dag. Det sista fixades i boxen, krokar skruvades fast för att hänga träns och täcke och boxen fylldes med spån. 

Jag fick uppdraget att handla morötter, äpplen och knäckebröd. Moria ska ju känna sig riktigt välkommen när hon kommer hit sa A.  Bara att ta en sväng förbi Maxi och fixa detta😀. 

Under bilresan ut till stallet i Alseda kunde man känna spänningen i luften, det var en känsla av glädje, förväntan och lite pirr. Hur skulle det gå? Skulle det gå att lasta Moria? Vad var det nu vi skulle ha med oss till det "nya" stallet? 

När vi kommer fram så är transporten redan framkörd. A och Janne går ut i hagen för att hämta Moria. Lite pyssel innan avresa är nog en bra idé 😀. 

Efter en genomgång av foder, försäkring och pass är det äntligen dags att lasta. Då kommer Hanna som med van hand lastar Moria. Lite havre i en hink och bestämda steg så är Moria lastad. Puuuhh, det gick i riktigt bra👍. Skönt med dem som är vana att hantera sina hästar. 

Framme vid stallet är det först dags att gå en "lära känna området" promenad. Mycket nya saker att betrakta när man är häst, vissa saker kan man ju bli lite rädd för...även när man är en tuff liten ponny🐴.  Många som vill komma och hälsa Moria välkommen, kul med en ny ponny i stallet. 

En ridtur inne i lilla ridhuset där A rider Moria och L rider Kurre hinner vi med, allt gick bra, mycket nytt att se härinne också...

När vi sen kommer hem är hela familjen trötta. Tror även att Moria kommer sova gott då det varit mycket nytt även för henne.  Det har varit en lång dag idag , den bästa dagen nånsin enligt A👍.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)