Hästarna på spa...
(null)

Ikväll så var det dags för hästarna att gå på spa, det hade nämligen beställts massagetid till både Bella och Moria. Det var en annan häst som brukar få massage som först hade beställt tid och då bestämde vi oss för att hänga på. Båda  hästarna tyckte  det var riktigt skönt och de stod stilla och njöt. Lilla Bella höll nästan på att somna🐴😴. Det var "Annelis hästmassage och Laser" som genomförde behandlingen. Det hela började med att Anneli kände igenom hästen, sedan använde hon nån slags medicinsk  laser och tillsist så masserades hästarna. Imorgon så skulle hästarna få vila, det är ju jobbigt att bli ompysslad och få massage...😀. 

Tidigare i veckan var det dags för årsmöte för Smålands Ridsportförbund. Precis som förra året fick vi genomföra mötet helt digitalt. Man börjar ju visserligen bli van vid att sitta i Teamsmöten, men nog hade det varit roligare att träffas fysiskt. 


Som jag skrivit innan så är det nog i stallet som man är minst påverkad av pandemin. Där är vi fortfarande på plats fysiskt, hästarna ska ridas och borstas (och få massage). Detta är ju inget man kan göra via Teams så det  är nog inte så dumt att vara häst ändå..👍🐴. 

(null)