Kingslandpappan

Tandläkare, nya stövlar och hästhimlen...
I fredags var det dags för Moria att gå till tandläkaren. Det hade tydligen krävts lite lugnande medel för att kunna göra undersökningen....hon hade mycket attityd enligt veterinären😀. Bra att Susanne kunde hjälpa till med detta besök👍. 

Att vara i stallet innebär att man även får lära sig att allt har ett slut....Igår var vi tvungna att säga "Hej då" till Fenella, en fjording som funnits ett bra tag i stallet. Detta är en häst som L har tyckt mycket om även om hon har varit stor  och lite för stark i vissa lägen. Hon var dock en van ridskolehäst och hon visste oftast när det var dags att ställa upp på medellinjen eller när det var dags att fatta galopp på långsidan. Hon hittade även den kortaste vägen, det kan ju vara lite jobbigt att gå ända ut i hörnet...

 L passade på att krama, pussa, klappa och ge henne lite extra godis. Självklart en jobbig dag, men minst lika jobbigt dagen efter. A gick och kollade i hennes box idag, för att kolla om den verkligen var tom😢. 
(null)

Idag skulle L rida på Kurre. Eftersom A fått nya stövlar hade ju också L fått det på sätt och vis. L var riktigt glad för detta👍. 

De behöver dock kompletteras med lite extra sula för hälarna så att L kan nå ner ordentligt. Under passet övades det på galopp, skänkelvikning och ett dressyrprogram🐴. 
(null)