Vem är mest nervös?
I lördags skulle L vara med på sin allra första Pay & Ride. Hon bestämde sig inte förrän bara några dagar innan. Ville hon eller ville hon inte? Tillslut bestämde hon sig alltså för att vara med. Hon hann öva med Kurre på fredagen och så övades det  även med en käpphäst i vardagsrummet. Det var program Lätt C:1 som skulle visas upp. Även A var med på Moria denna dag. 

Eftersom vi hade två barn med så fick en vara med på framridningen och en på själva programridningen. E var med inne i lilla ridhuset när det så äntligen var dags. På ett sätt var det ganska skönt att inte vara där, man är inte lika nervös som förälder när man inte tittar... 

Två glada och nöjda tjejer var det i allafall efter lördagens event. 😀

(null)


Idag söndag så var det ridskole-DM i hoppning. Dvs ridskolehästar med ridskoleelever från distriktet skulle tävla. Som vanligt fina rosetter, medaljer, plaketter och Gosedjur när Smålands Ridsportförbund anordnar en tävling. Kul att det blivit så populärt med detta DM, nästan 70 starter👍👍. Alla deltagare fick också varsin goodiebag😀.  (null)

(null)

(null)

(null)
Apropå nervöst, även här kunde man se föräldrar som var minst lika nervösa som barnen...vill man att ryttaren ska gå till omhoppning eller vill man inte, ska man orka ännu en prövning av hur mycket nervositet man tål?? Eller vad säger du Tomas N?