När slutade augusti att vara en sommarmånad?
Juni, juli och augusti ska väl ändå vara sommarmånader? Dock känns det som att det hände nåt med vädret för några veckor sedan. Morgnar och nätter blev kallare, luften blev annorlunda, det regnar mer…Eller var det vara så att de första veckorna var ovanligt  bra för att vara en svensk sommar och man blev kanske lite bortskämd av att slippa kolla vilket väder det skulle bli. Man tog av ren slentrian på sig shorts och t-shirt på morgonen utan att tänka…och så plötsligt när man ska  släppa  ut hästarna så är det kallt och man börjar frysa…vad hände??

Oavsett augustivädret så har det varit en härlig hästsommar. Både Bella och Moria har haft förmånen att vara ute hos fam M i Alseda under ett antal veckor. Det är ju här Moria är uppväxt så hon fick helt enkelt ta med sig Bella på sommarkollo😀. Båda hästarna trivdes och mådde riktigt bra!! De tycker nog att det var kul med lite omväxling och att se nåt annat än vad de är vana vid. 
(null)

Härligt gröna hagar, fina uterittsmöjligheter, föl, kattungar och mycket bad har varit inslag för oss.  Vi hann även med ett par tävlingar vilket gett mer erfarenhet både för oss föräldrar men även för häst och ryttare. Det är ju alltid lite pirrigt för oss vuxna att ge sig ut på tävling men jag antar att man åtminstone till en viss grad vänjer sig, även om det är nervöst att se på när barnen hoppar. 
(null)

(null)

Nu har jag varit tillbaka på jobbet snart två veckor, hästarna är också tillbaka och man börjar komma in i de "vanliga" rutinerna igen. Visst var det härligt att "vara borta", men det är faktiskt rätt skönt att komma tillbaka också, trots att augustivädret inte riktigt lever upp till min bild av ett perfekt sommarväder. 
(null)