Minusgrader och sol = härlig kombination
Under senaste veckan har vi ju fått både snö och kyla. När sedan detta kompletterades med en klarblå himmel och en strålande sol denna helgen så blev det ett alldeles perfekt vinterväder. 
(null)

Vad ska man då hitta på med sina hästar?? Jo att ta ett pass på en snötäckt gräsbana precis innan solen går ner blev en utmärkt aktivitet. Tidigare på morgonen var det uppemot 15 minusgrader men med solens hjälp så var temperaturen lite mer behaglig runt 3-4 minusgrader på eftermiddagen. Både A med Moria och L med Bella tog sig ut på gräsbanan . Det blev ett fartfyllt pass med 2 hästar som fick galoppera i den fluffiga snön. Det såg riktigt härligt ut, både barn och hästar trivdes med denna aktivitet. 
(null)

Igår så var båda barnen med på hoppträning för Karin E. Roliga och omväxlande övningar för hästar (och ryttare). Trav och galoppbommar, kryss, räcken, oxer i en salig blandning. Alltid kul med nya övningar och lite extra inspiration👍. 

Ytterligare en helg har nu alltså passerat i rekordfart...hoppas verkligen att vädret håller i sig så att vi kan fortsätta njuta av denna härliga kombination av kyla, snö och sol ☀️ ❄️ . 
(null)


(null)