Kingslandpappan

Nej, det är inget skämt...
Den 1/4 närmar sig. Ett speciellt datum på många sätt. För många är det ju dagen då man lurar så många som möjligt med sina mer eller mindre finurliga aprilskämt.

För familjen S innebär det i år något annat....och detta är inget skämt. Tanken är nämligen att vi from detta datum ska ta hand om Moria själva. (Inte köpa, bara låna, men på heltid😀. ). Hur ska detta gå? Har jag haft min sista sovmorgon nu? A+L är iallafall riktigt spralliga över detta, det här är ju så nära en egen häst man kan komma utan att faktiskt ha en egen🐴. 

Apropå sovmorgon, idag när man redan "tappat" en timme pga sommartiden passade A på att väcka oss vid ca 07.45. "Pappa, skulle inte M ha sitt vintertäcke på sig idag, det har snöat och det är kallt och det blåser ute?"  Vi hade tagit hem täcket och det låg i E:s bil.... det var bara att göra sig iordning lite snabbt och åka till stallet. När man väl kommer dit kommer man ju igång rätt snabbt, fixa täcket, kolla vattnet, packa höpåsarna....sen var det bara att åka hem igen. 

A har sedan under em varit i stallet igen. Det skulle tydligen hoppas lite och de hade gjort en egen banskiss. Denna övning överlåter jag dock till E då den ligger utanför min "comfort-zone". 

Igår så monterades studsmattan upp i trädgården, grillen plockades fram, solen sken och det kändes som att våren verkligen var på  väg. Det var den inte, igårkväll kom snön tillbaka...tur att vi inte planterade penséerna som E köpte igår, de står fortfarande kvar inne i garaget skyddade från frost. 
 
Nu fortsätter nedräkningen, den 1/4 är snart här och då kommer livet att förändras för familjen S och det är inget man skojar om, det är alldeles sant...😀

(null)