Kingslandpappan

Nästan 90 starter
Idag var det dags för Pay and Jump på VRF. Det betyder som vanligt att det inte blir nån sovmorgon för familjen S. Extra roligt idag var att det var nästan 90 starter, kul att det är många som vill vara med när detta ordnas. 

Vår "superbanbyggare" Harri Airosto var där och styrde upp banbygget och många VRF-medlemmar hjälpte till och det gick snabbt att bygga banan. Alltid speciellt att få hoppa på alla fina tävlingshinder på en bana designad av Harri 😀. 

Båda tjejerna skulle hoppa 2 rundor var. A skulle rida 2 rundor på Moria medan L skulle rida 1 runda på Bonita och en runda på Kurre. L red Bonita i full fart, delvis i galopp, riktigt kul tyckte L. A tog två "lugnare" rundor, det gäller att lita på både sig själv och häst, kapaciteten att hoppa finns hos båda, nu måste de bara hitta sitt samarbete och den rätta känslan. 

Själv hade jag min vanliga plats, jag sålde fika, mackor, toast och godis uppe på stora läktaren. Det var en riktigt bra snurr på affärerna idag, kan såklart delvis ha berott på regnet och stormen "Dennis"  som drog in över Småland på förmiddagen. Det är ju aldrig fel med lite varmt kaffe eller en mugg med rykande het choklad när man varit ute i ovädret. 

Till kvällen hade vi ett helt gäng med hopptjejer på middag (5 st!!). Spaghetti och köttfärssås serverades och det var nog gott med riktig mat efter en dag som man fikat sig igenom och kompletterat med en och annan toast. 

Vad hände mer denna helg? Jo, det var uppstartsmöte för de som vill vara med i div3 laget i dressyr...A+E var där.... Vad häftigt det vore att se alla tjejerna som gått på ridskolan tillsammans under många år nu ta klivet ut i tävlingsvärlden😀.

 "Enda" problemet som kvarstår är fortfarande avsaknaden av dragkrok på bilen.. Det kan faktiskt användas som påtryckning i familjen, "E, borde inte vi skaffa en bil till, en bil med dragkrok...??"

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)