Kingslandpappan

Rädda framtidens tävlingar- det krävs supporters och frivilliga!
Då var det dags att hjälpa till en av Vetlandaortens Ryttarförenings dressyrtävlingar. 

Som förälder med två barn och en fru som är aktiva medlemmar i VRF så känns det rätt naturligt att hjälpa till när det är tävling på hemmaklubben. Nåt som man önskar att fler personer skulle tycka. 

Varför är det så att det alltid är samma personer som ställer upp vid olika evenemang? Vad är det som driver dessa människor ? Här har många föreningar en tuff framtida uppgift att få tag på tillräckligt många frivilliga som kan hjälpa till med allt som behövs vid tex en tävling. Men ska detta fungera i framtiden måste vi lösa detta, frågan är bara hur??

På dressyrtävling behövs allt från personer som jobbar vid banan till skrivare, springare, servering, sekretariat, parkeringsvakt och speaker mm. Dvs det finns alltid nåt man kan hjälpa till med. Det är bara att hugga i och vet man inte vad eller hur man ska göra så är det ju faktiskt bara att fråga👍. 

Jag har valt att engagera mig i vår servering, ett riktigt kul och omväxlande syssla. Jag gillar ju att laga mat och att grilla så att steka hamburgare och kycklingkebab på en STOR Murika ala Per Morberg passar mig perfekt 😀. 

(null)

Idag var det som sagt var dressyrtävling och relativt lugnt i serveringen, man hinner ju inte med så många starter som man gör på en hopptävling. Med uppemot 50 luncher+ fika+mackor + godis såldes idag. Bra hjälp från  några av klubbens medlemmar gjorde susen och dagen avlöpte i raskt tempo. Stort tack till Emilia, Annika och Stella👏👏👏.  (null)


När tävlingen var avslutad var det dags för A att återigen rida på Moria. Idag hade vi förmånen att Hanna M kom dit och red M före A. Nu börjar M bli tryggare i sin nya miljö, det går helt klart i rätt riktning, skönt. 🐴

Även här är det bra med en supportorganisation som kan hjälpa till med allt runt kring M. L hjälpte till att köra skottkärra efter att M:s box mockats  av E. Sen skulle det ju fyllas på med nytt spån, även här hjälpte L till på ett bra sätt. L hjälpte även Susanne att ta in Kurre och Charm, alltid kul att hjälpa till tycker L👍. 

Alltid bra med supporters och frivilliga som inte är rädda för att hugga i och hjälpa till, som sagt, nåt som fler personer borde testa, oavsett det gäller att hjälpa sin storasyster eller klubben😀.