Kingslandpappan

Fram och tillbaka
Att vara en ponny och flytta till ett nytt stall med nya hästkompisar, nytt ridhus, nya ljud och nya rutiner är inte alltid så lätt. Det märktes på Moria att hon nog behövde bekanta sig med allt nytt. Hon började att testa både A och E. Varför gör hon plötligt sådär? Så gjorde hon ju inte för bara nån dag sedan i sitt gamla stall. Ska det vara så här? 

Tur att man har bra folk runtikring sig i stallet. Det finns mycket samlad erfarenhet och många att fråga. Ibland räcker det ju att höra att tänk bara lite på detta eller testa det här så kommer det att fungera bättre igen. 😀👍. 

En lektion och massor med tips och lugnande ord från Susanne ikväll gjorde susen. Att sedan Hanna  kommer och hjälper till i veckan känns riktigt bra!! 

Dagens inköp bestod av ett sk regntäcke, det ska de tydligen ha på sig i hagen när det börjar bli dåligt väder....Amigo verkar vara ett bra märke....i allafall om man kollar vilka täcken som hänger på alla andra boxar i stallet, bara att följa med strömmen.  Utöver detta damp det ner en kartong från Horze.se idag med ännu mera saker som man tydligen ska ha....en rosa och en brun grimma, nån slags reflexväst till hästen och några benskydd till bakbenen....mycket utrustning finns det att köpa...

L tog såklart hand om lilla Kurre, det blev pyssel och ridning. Självklart ville L galoppera igen, det tycker hon är riktigt kul och det gör Kurre också 👍🐴. 

Imorgon är det vila för Moria, men känner jag den här familjen rätt så kommer vi nog att ta en tur till stallet bara för att kolla läget och pyssla lite med Moria....

Så ett antal turer fram och tillbaka både till stallet och mentalt blev det denna veckan....man lär sig saker hela tiden😀

(null)


#1 - Barbro

Att det tar längre tid i stallet kan bero på att det är roligt med både kompisar o hästar! Fin bild i dag när Moria får en puss!