Kingslandpappan

Bara 1 dag kvar....snart ponnypappa på riktigt.
Nästan som dagen före julafton eller tom lite bättre enligt A. Idag har det sista fixats i Morias box. A+L+E har målat, nu är det svart och blankt, vilken skillnad lite färg kan göra😀. 

Fodertunna på plats, grep upphängd, foderhinkar och höpåsar uppmärkta enligt konstens alla regler i ett stall, morgon, lunch, middag, kväll. Mycket mat blir det....finns det nån bruksanvisning för vad en ponny ska äta? 

L tyckte efter ett tag att det blev lite långtråkigt och bestämde sig för att hoppa vattenhinder ute på gårdsplanen. Pappa, snälla filma mig i slowmotion var en av kommentarerna...

Som uppladdning inför morgondagen fick A rida en lektion med Susanne ute i Barbros fina ridhus (Åstratotps Stuteri). Ett eget ridhus skulle man ju ha tyckte A. L roade sig med att leka och kela med alla kattungar och en och annan hund. En av katterna som heter Greta var väldigt lik katten på kattmatspåsen. 

Det är riktigt kul att se utvecklingen nu när A och Moria börjar lära känna varandra mer och mer. Idag testades dressyrprogrammet lätt C1, och det gick helt ok👍. Med många tips från Susanne så började finslipningen. 

Efter detta var det såklart dags att släppa ut M i hagen, imorgon kommer transporten rulla mot det nya stallet 🐴🐴🐴

(null)

  (null)

(null)

(null)
(null)

(null)

#1 - Farmor Elisabeth

”Min” underbara familj i Vetlanda!
Så härligt att få följa era äventyr!😍
Kram