Kingslandpappan

Hur många bitar kan man ha i ett logistikpussel?
(null)

(null)

Helgens aktiviteter satte familjens planeringsfunktion på prov då det var mycket som skulle göras. Vi började med ridlektion med M på fredag em/kväll samtidigt som L var på skoldisko. Även A hann med sitt skoldisko senare på kvällen. Båda barnen var mycket nöjda, speciellt L då det var hennes första disco. Innan L gick på discot träffades några klasskompisar på "förfest"......

På lördag morgon var det sedan dags för gymnastiktävling för både A och L. A var tidigt  på plats för att värma upp, L kunde ansluta lite senare. Tävlingen som ägde rum i Vetlanda hette "Sydosttrampetten" och det var som namnet antyder en trampettävling. Det gick bra för båda tjejerna, A:s lag tog brons och L:s lag tog guld!!!! Det var två trötta, stolta och glada tjejer som kom hem. Kul att det gick så bra och att deras slit i gympahallen lönade sig 😀🥇🥉. 

Samtidigt som detta ägde rum var det hopptävling på ridklubben, så jag var där och fixade med maten. 
Dagens rätt idag var Tacopaj, självklart döpt till "Kingslandpappans Tacopaj"😀. Det var första gången som vi hade denna maträtt men den var riktig uppskattad vilket resulterade i att den tog slut. Utöver detta bjöds det på kycklingkebab, hamburgare, halloumiburgare, toast, mackor, och hembakt fika mm. Det var som sagt bra snurr på det idag, så det blir ett bra bidrag till klubbkassan👍. 

Inför varje serveringstillfälle så måste man ju såklart handla, det brukar bli minst två turer till Maxi för att få med sig allt. Det är rätt kul när man går där i affären med en minst sagt överfull vagn, många blickar, vad ska han med all den maten??? Tänk på det nästa gång du ser en överfull varuvagn, det kanske är en person som håller på att handla till sina barns idrottsförening. 

När jag var klar med serveringen så gick jag såklart förbi Moria, fyllde på vatten, packade höpåsar och gav såklart M lite morot vilket hon gillar mycket🥕 .  Kvällen avslutades hemma och det blev pizza, ingen orkade laga nån mat. 

Imorgon söndag är det stalltjänst för E, dvs utsläpp och mockning mm. Då det även är tävling på söndag så kommer även jag att vara på plats för att fixa med lite mat såklart🍔. Senare under em är det dags för A:s fiolkonsert och L ska på ridlektion med Kurre, tror det var dags för hoppning. 🐴. 

När helgen sen är klar så har ett riktigt avancerat logistikpussel lagts, men det krävs som sagt en hel del planering för att få alla bitar på plats, hur många det nu var??#1 -

Kan ni inte passa på att äta i stallets restaurang?😉
Farmors-och farfars små rid- och gympatjejer! 😍😘 Grattis! Önskar vi varit där!
Kramar
/Farmor